ARTIȘTI EXPOZANȚI

Ioana Trușcă

www.instagram.com/itrsc

 

Ioana trăiește și lucrează în București. Este arhitect și ilustrator - de bandă desenată, în special. A absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" în 2015, iar în prezent urmează cursurile Școlii doctorale UAUIM. În 2016 ilustrează Turb@. Orașul copilăriei - Tîrgu-Jiu, în 2017 ilustrează Sofica - pentru PUCK iar în 2018 participă cu "Scenarii de Locuire" la BETA - Bienala Timișoreană de Arhitectură și apoi la realizarea "One Night Gallery love Ioana Trușcă" - o expoziție care creează experiențe interactive, augmentate, folosindu-se de tehnologie (AR, VR).

 

Lucian Indrei

https://www.lucianindrei.ro/

 

Lucian Indrei trăiește și lucrează în Cluj-Napoca, România. Lucrările sale se abordează de obicei și implică fotografia, însă nu se limitează la acest mediu, incluzând inclusiv desen, colaj, instalații etc. În ultimii ani a fost invitat ca speaker la evenimente culturale din Stockholm, Atena și Amsterdam, cu accent pe scena tânără de artă contemporană din România. În 2012 a co-fondat proiectul Lateral ArtSpace, în cadrul căruia face parte din echipa curatorială.
 

 

 

 

Maria Băcilă

https://mariabacila.com/

 

 

Maria Băcilă este în prezent studentă la Masterul de Art Science al Universității de Arte Vizuale din Viena - Angewandtede și are un BA în comunicare vizuală: ilustrație. Maria este foarte interesata de semiotica si perceptie. Este curioasa despre politicile de identitate umane si non-umane. Researchul ei este axat pe cum gandim lumea, cum o codam si codificam si cum asta poate fi sourced ca sa deblocheze viitoruri invizible. Mai mult decat atat, este interesata de cum putem sa schimbam si alteram aceste coduri, cifruri si algoritmi. Devine mi mult decat data-play: devine system hacking. Practica si skill setul ei sunt fluide. Maria isi schimba constant forma? Este o schimbatoare de forma? Este shapeshifter

Hybrid Lab 

Eranio Petrușka || Ana-Bianca Tudorică

www.behance.net/hybridlab

 

Hybrid Lab este un studio creativ format din Eranio Petrușca și Ana Tudorică, care în prezent își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca. La interesecția d-intre vizual și performativ, lucrările lor iau formă de instalații interactive, light design, videomapping si animație.

Procesul de formare al acestuia a început în urmă cu doi ani în București prin inițiativa celor doi membri fondatori: Eranio Petrușka și Ana-Bianca Tudorică. Pasionați de teatru, cei doi și-au început studiile în domeniul artei începând cu ciclul de licență în Arta Actorului în cadrul UNATC I.L. Caragiale din București, promoția 2014.

Odată cu finalizarea acestuia, cei doi membri au urmat studii separate astfel:
 

Eranio Petrușka: a fost acceptat pentru un program de studii în regie,
timp de un an în cadrul Universității Athanor din Passau, Germania, acesta
fiind urmat începând cu 2015 de masterul Tehnologii Digitale in Spectacolul Contemporan din cadrul UNATC I.L. Caragiale. În paralel cu masterul devine “ucenic” în cadrul studioului Aural Eye alături de care se dezvoltă și cu care colaborează până în prezent inclusiv. În tot acest timp, participarea la diverse cursuri, proiecte și exchange-uri culturale în vederea dezvoltării cunoștințelor a fost constantă.

 

Ana-Bianca Tudorică: până la momentul înființării studioului (2017), a

activat in domeniul artelor performative, devenind colaboratoare a diverselor

instituții de cultură, predominant din București (Teatrul Nottara, Teatrul de

Comedie, Opera Națională Română, Teatrul Elisabeta etc) precum și

instructor de actorie pentru copii. În același timp, a urmat și un curs acreditat

de management cultural organizat la inițiativa Operei Naționale Române din

București. Acestea au fost urmate de alte cursuri de perfecționare, proiecte

culturale precum și exchange-uri internaționale in domeniul artei. Începând cu

anul 2018, este studentă masterandă la Universitatea Babeș Bolyai din

Cluj-Napoca, Facultatea de Teatru și Film, secția de artă digitală interactivă.